Droner

Vælg et samlet sæt med drone og polaroid kamera

Dronekamera

Elsker du at lege med droner og slippe din indre drengerøv løs, mens de fræser rundt oppe foroven og giver dig de mest pragtfulde udsyn? Droner er blevet rigtigt populære og i takt med deres stigende popularitet, så er der også komme mange muligheder og forskellige varianter at vælge imellem. Har du overvejet at vælge en samlet løsning, hvor du både får et polaroid kamera og en drone?

Hvad er et polaroid kamera?

Det lyder måske som en lidt sær kombination, men den er nu god nok. Hvis du ikke er helt med på, hvad et polaroid kamera er, så får du lige en kort forklaring her. Et polaroid kamera er af den type, som de første kameraer var af. Det er et kamera, hvor billedet simpelthen bliver printet ud på fotopapir kort efter, at du har taget billedet. Det lyder måske lidt gammeldags, men det gør fotograferingen mere levende og for nogle mere nostalgisk og spændende.

At et polaroid kamera fungerer på nogenlunde samme måde som de allerførste kameraer er dog ikke ensbetydende med, at de leverer samme resultat. Du kan i dag få polaroid kameraer med meget høj opløsning, og hvor billedet kommer ud på få sekunder. Der er naturligvis meget stor forskel på de enkelte kameraer, alt efter hvilket prisleje du kigger i. Nogle af de faktorer, der skiller dem ad, er:

  • Billedkvaliteten
  • Prisen
  • Hvilken type fotopapir, den bruger
  • Designet

Ofte hænger pris og kvalitet sammen, og dette gør sig også gældende inden for polaroid kameraer. Der er derfor både forskel på selve billedkvaliteten, som det enkelte kamera leverer samt på den teknik, der ligger bag. Ved nogle polaroid kameraer kan du eksempelvis redigere i billedet, inden det bliver printet ud. Her kan der eksempelvis justeres på farverne og forskellige ting, alt efter hvilket kamera du har.

Der er også forskel på, hvilken type fotopapir, der printer ud på. Fotopapiret har også en del at sige i forhold til kvaliteten af det printede billede. Det kan derfor godt betale sig at vælge et kamera, der bruger fotopapir af høj kvalitet, om end fotopapiret af højere kvalitet koster lidt mere end discount fotopapir.

Sidst, men ikke mindst, så er der forskel på designet på de enkelte polaroid kameraer. Nogle ser meget moderne ud, hvorimod nogle leder tankerne mere hen på en forsvunden tid. Dette har dog ikke så meget med det færdig produkt, billedet, at gøre, men det er alligevel relevant, når man går rundt og fotograferer.

Ny teknik pakket ind i gammelt design

Selvom polaroid kameraer skal trække associationer hen på en svunden tid, så kan du altså dine moderne modeller, der kan snakke sammen med droner. Derved er det muligt at tage et helt unikt billede oppe i højden ved hjælp af dronen og så få det fremkaldt på polaroid kameraet med det samme. Synes du, at de gamle kameraer virker spændende og samtidig gerne vil dokumentere smukke udsigter, så er kombinationen af et polaroid kamera og en drone måske noget for dig.