DronerFremhævetSpørgsmål og svar

Hvilken drone skal jeg købe?

Bedste droner

Det store udvalg af droner, der i de seneste år er kommet på markedet, kan synes uoverskueligt og svært at finde rundt i. Vi vil dog gerne være med til at overskueliggøre processen i valget af din næste drone, og vi har derfor listet forskellige typer af behov og dertilhørende droner, som vi kan anbefale.

Hvis du vil starte ud i det små

Hvis du helst vil starte ud i det små og prøve drone-teknologien af, før du går ud og investerer i droner med 4K kameraopløsning, så er dronemærket Hubsan et godt sted at starte.

Hubsan X4 Plus Quadcopter er et godt eksempel på en drone, som både kan afprøves inden- og udendørs, og som er nem at håndtere. Derudover er det ej heller verdens største investering.

Hvis din drone skal være sikker

Hvis du går og har en bekymring, om hvorvidt du kan styre din drone i første forsøg uden at ramme ind i et træ eller kollidere mod en anden forhindring, så skal din drone have en Obstacle Avoidance indbygget.

Obstacle Avoidance betyder ganske enkelt, at din drone selv er klar over, om der er en forhindring på dens rute, således at den let kan ændre sin kurs herfra. Dronemærker som Mavic og Phantom er gode bud, hvis du vil være kollisionsfri fra første flyvetur.

Hvis din drone skal tage knivskarpe filmoptagelser og billeder

Søger du en drone, der kan give dig knivskarpe billeder og optagelser fra luften af, så dronemærket Phantom endnu engang værd at nævne, idet der her arbejdes med 20 MP kameraer, som også kan skyde filmoptagelser i 4K opløsning.

Hvis din drone skal have lang flyvetid

Hvis du vil have en drone, der skal kunne flyve i længere tid end de andre på markedet, er Parrot DISCO dronen du skal kigge efter. Denne kan nemlig prale af hele 45 min. flyvetid efter fuld opladning, og med dette slår den de andre alternativer på markedet, som ofte har en flyvetid på 9-36 min.