Tips og tricks

Idéer til at forevige et rejseminde

Rejsekamera

De fleste ville ønske, at de kunne rejse en gang om måneden, men det tillader din arbejdsgiver eller for den sags skyld din økonomi højst sandsynligt ikke. Det er nærmest kun selvstændige, som har mulighed for at rejse, når det passer dem. Dog er det dyrt at rejse som selvstændig, da man af gode grunde ikke får løn under ferie. Det er ulempen ved at være ens egen chef. Da man som lønmodtager ikke kan rejse i tide og utide, er det vigtigt, at man er taknemmelig for de rejser, man kommer på.

Det er måske ikke en rar tanke, men du ved i princippet ikke om din næste rejse bliver din sidste. Sådan er livet. Det er ikke desto mindre en god idé at forevige ens bedste rejseminder. Hvordan gør man det, tænker du måske? Det vil vi hjertens gerne fortælle dig. Her får du et par konkrete idéer til at forevige et rejseminde.

Tag billeder

I vores moderne verden ejer de fleste en smartphone, som kan tage billeder med ét klik. Den mulighed bør du og andre rejsende benytte jer af. Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal opleve alt gennem en linse, men der skal da være plads til at tage lidt billeder. Skal du sikre dig kvalitetsbilleder, så skal du anskaffe dig et spejlreflekskamera. Disse kameraer er oprindeligt tilegnet professionelle fotografer, men kan selvfølgelig også betjenes af private. Du kan i hvert fald hurtigt lære et spejlreflekskamera at kende.

Print evt. billederne ud og sæt dem i en mappe. Så har du en masse billeder at vise til dine børn, børnebørn eller måske oldebørn. Du kan også lægge billederne ud på de sociale medier, hvis du synes, at de skal vises frem.

Optag videoer

Man siger, at et billede siger mere end tusinde ord, men hvad så med en video? Det er selvfølgelig også oplagt at optage videoer på ferien. Der er trods alt nogle øjeblikke, som er svære at fange med et billede. Derfor er det værd at købe et kamera med indbygget videofunktion. Du har formentlig også mulighed for at skyde videoer med din smartphone.

Du kan også vælge at tage din drone i brug, når du skal forevige dine rejseminder vha. videoer i høj opløsning. Husk at lade dronen op inden brug, så den ikke løber tør efter få minutters brug.

De smukkeste steder at tage billeder og videoer

Hvor skal man rejse hen i verden for at tage de flotteste billeder og videoer af strand og natur? Du kan med god grund vælge et af følgende rejsemål:

  • Bali
  • Dubai
  • Maldiverne
  • Sri Lanka
  • Thailand
  • Malaysia

Unique Travel arrangerer rejser til alle ovenstående rejsemål. Du kan godt starte med at pakke kufferten.