Prisen på en drone afhænger af, hvilke behov man har. Skal ens drone kunne tage HD videoer og billeder? Skal den have lang flyvetid? Skal den kunne flyve indendørs såvel som udendørs?

Nedenfor har vi listet forskellige prisklasser med tilsvarende droner, sådan så du har et bedre overblik over, hvor meget en drone i virkeligheden koster.

Droner i prisklassen 0 kr. – 500 kr.

I denne prisklasse får du droner, der fungerer som et godt udgangspunkt til at få droneteknologien under huden, uden at skulle investere store summer.

Som eksempel kan Hubsan X4 Quad-serien nævnes, der sælger minidroner, som både flyver inden-og udendørs. Prisen ligger mellem 350-550 kr.

Droner i prisklassen 500 kr. – 1000 kr.

I vores anden prisklasse finder vi en drone der kan lidt mere end bare at flyve. Parrot Rolling Spider er en drone, der flyver udendørs, og som kravler indendørs. Med aftagelige hjul gør denne drone det muligt at optage videoer fra dit hjem set fra loftet, gulvet eller væggene. Prisen ligger mellem 800-1.100 kr.

Droner i prisklassen 1000 kr. – 5000 kr.

I prisklassen mellem 1000 kr. og 5000 kr. finder eksempelvis vi en drone såsom Drone Aerocraft K800C, der tilbyder HD Kamera optagelser i 720p samt muligheden for at flyve om natten. Denne drone er desuden begyndervenlig, og kan bruges af alle der er nysgerrige på droneteknologien. Prisen ligger mellem 1.500 kr. og 3.000 kr.

Droner i prisklassen 5000 kr. – 10.000 kr.

Denne prisklasse tilbyder det mest populære mærke på markedet kaldet DJI, som producerer serierne inden for droner kaldet Mavic og Phantom.

Disse serier tilbyder 4K kameraoptagelser med fjernbetjeninger, der giver droneføreren mulighed for at følge med i alle optagelser.

Typiske egenskaber for disse droneserier er stor stabilitet samt teknologi, der forhindrer kollision med andre objekter i luften. Det gør disse droner ekstremt brugervenlige og nemme at gå til fra starten af. Prisen ligger på alt imellem 5000 kr. til over 10.000 kr.