Tips og tricks

Tag fantastiske billeder og videoer på ferien med en drone

Droneflyvning ved strand

Er der et legebarn gemt i dig, eller er du bare vild med den vej, som den teknologiske udvikling har taget, så er denne artikel lige noget for dig. Her på siden elsker vi selvsagt droner, og i dag har vi kigget nærmere på, hvad man skal være opmærksom på, når man ønsker at tage nogle vidunderlige billeder og videooptagelser på ferien.

En drone er en fantastisk ting at have med i kufferten, når man skal på opdagelse i udlandet. Dronen giver nemlig rig mulighed for sjov og leg og vil endvidere give masser af timers hygge foran computeren, hvor de flotte billeder og videosekvenser skal redigeres, justeres og uploades.

Pak dronen forsigtigt og forsvarligt ind

Skal du afsted på en længere tur med mange timers transport, som kan være hårdt for dronen, så er det meget vigtigt, at du har pakket din drone forsigtigt og forsvarligt ind. Det kan være, at du skal medbringe en taske kun til dronen, så den ikke skal lide overlast under tøj, parfumer osv.

Ovenstående kan især være svært, når der er tale om flytransport. Der er nemlig begrænset med plads i kufferten, og mange flyselskaber har lavet om i betingelserne for den bagage, man må have med i kabinen. Derfor skal du være sikker på, at du bestiller en rejse, hvor du har mulighed for at tage dronen med i håndbagagen, så du kan minimere risikoen for, at den tager skade.

Findminrejse er et af de bureauer, du kan tage fat i, hvis du har brug for hjælp til at planlægge din kommende ferie og måske også er i tvivl om, hvilke regler der gælder for håndbagage. Det er som udgangspunkt ikke noget problem at rejse med en drone.

Tag de fortryllende oplevelser med hjem

De fleste af os har i dag en smartphone med indbygget kamera. Med dette kamera kan du tage nogle glimrende billeder på ferien. En drone giver dog et helt andet perspektiv på de fortryllende naturoplevelser, du går i vente. Dronen giver dig mulighed for at tage disse oplevelser med dig hjem, så du kan se dem igen og igen og evt. dele dem med familie og venner.