Droner

Sådan kan du finansiere den ønskede drone

Køb af drone

Droner kan være dyre – rigtig dyre. Det er derfor ikke nemt at skrabe penge sammen til købet af en drone. Hvis du har en særlig drøm om at erhverve dig en drone fra eksempelvis DJI, er det sjældent muligt at slippe for under 4.000 kr. Det er ikke alle, der har råd til dette. Nogle fortsætter med at drømme, mens andre beslutter sig for at ændre på det.

Du kan nemlig finansiere købet af en drone på flere måder. De er ikke alle lige gode for din økonomi, men mulighederne er der. Derfor skal du ikke skrinlægge drømmen om en drone, blot fordi bankkontoen ikke bugner med penge. Du skal blot undersøge mulighederne, vurdere din privatøkonomi og vælge den bedste af de forskellige finansieringsløsninger.

1. Find en netbutik med afbetaling

Der findes utallige danske netbutikker, der forhandler droner. Det er ikke dem alle, der tilbyder afbetaling, men en stor del gør dog. Hvad det betyder er, at du har rig mulighed for at købe en drone på afbetaling. Du får dronen kort efter, du har bestilt den, men betalingen foregår i små rater, der falder d. 1. i hver måned – det bliver næppe nemmere for dig.

Har du ikke interesse i eller mulighed for at betale dronens fulde pris med det samme, så er dette en oplagt løsning. Vær dog opmærksom på, at det ikke er gratis. Der skal typisk betales både renter og gebyrer, hvorfor det i bund og grund fungerer som et lån, du ydes. Det ændrer ikke på det faktum, at det kan være en fremragende løsning i nogle tilfælde.

2. Optag et kviklån

Du kan låne penge til alle formål på nettet. Derfor kan du også låne penge til at købe en drone, hvis dette ønskes. Er det noget, du overvejer, så vær opmærksom på, at det ikke er alle lån, der egner sig til dette formål. Et forbrugslån er f.eks. bedst egnet til et lån af større kaliber, mens et kviklån eller minilån er gode til mindre lånebeløb op til f.eks. 10.000 kr.

Inden du begiver dig ud på denne vej, skal du dog overveje det meget nøje. Det kan virke appellerende at optage et lån, så du endelig kan købe den drone, du længe har drømt om. Faktum er dog, at det ikke er billigt at låne penge, hverken på nettet eller i banken.

Derfor skal du sikre, at din økonomi faktisk kan bære, at der skal allokeres en fast sum penge til betaling af lånets afdrag hver måned. Har du ikke et stensikkert overblik over din økonomi, så bør du afholde dig fra at optage selv de mindste lån, før du har et billede af din økonomiske situation og dit månedlige rådighedsbeløb.