Droner

Fede ting at filme fra et droneperspektiv

Drone over havet

Har du fået købt dig en drone, og er du lidt i tvivl om, hvad der egentlig kunne være sjovt at filme? Svaret er selvfølgelig nærmest alting, for det fantastiske ved en drone er, at man netop kan få meget ud af stort set ingenting oppe fra luften. Her giver vi dig dog en lille guide til, hvad du kunne prøve at filme.  

Hvis du ikke bare altid vil se fodbold tv, men faktisk også gerne vil ud og gøre noget mere aktivt, så er det måske en drone, du skal prøve. Der er masser af fede ting at lave med en drone, og efter du har filmet, starter det sjove arbejde for alvor, da du kan sidde og lege med redigeringen, og hvor der måske også bliver en masse sjove timer, når du kan se det færdige resultat. Der er ingen tvivl om, at en drone kan give rigtig mange fede oplevelser med på vejen, og på den måde er det ofte en rigtig god investering.

Film sportsbegivenheder

Sport er noget, som for mange er virkelig interessant at filme med en drone. Det er selvfølgelig også altid sjovt fra et normalt perspektiv, som når du eksempelvis ser sport i TV, men der er bare noget lidt magisk over for eksempel at se en fodboldkamp helt fra oven. Her handler det selvfølgelig ikke om selve kampen, men mere det perspektiv, du kan få hele begivenheden.

Fodbold er i allerhøjeste grad et godt sted at starte – særligt fordi pladsen er så god, og det er relativt nemt at fokusere på en bane. Hvis man gerne vil op og ned, skal man selvfølgelig være opmærksom på, at man ikke skal genere dem, som spiller, og derfor skal man aldrig helt tæt på. Det kan dog ofte være meget muligt at komme relativt tæt på banen, hvilket giver nogle supersjove og fede klip i mange tilfælde. Da fodbold er så aktiv en ting, bliver det rigtig sjovt at følge bevægelserne, selvom man selvfølgelig ikke rigtigt kan følge med i selve kampen.

Prøv ud over havet

Når man filmer med en drone ud over havet, sker der for mange også noget magisk. Der kan selvfølgelig være grænser for, hvor langt man kan flyve væk, og derfor skal du nok lige kende lidt til din drone, før du begiver dig ud i denne disciplin. Det kan dog være voldsomt smukt, særligt hvis man flyver hen over en kyst.

Tag nærbilleder

En drone er jo typisk beregnet til at tage billeder fra højden, men det er langt fra det eneste, den kan bruges til. Det er nemlig mindst lige så cool at håndtere, hvordan man skifter mellem at være langt fra og tæt på. Billederne langt fra bliver nemlig langt federe, hvis de kombineres med klip helt tæt på. Ofte kan en drone fange nogle sekvenser med et fedt liv, fordi der er så god bevægelse i det, og det er selvfølgelig noget, mange er ret vilde med, hvorfor det er en spændende idé at prøve af.