DronerTips og tricks

Den bedste drone til prisen

Droner

Er du klar til at investere i en drone, der kan give dig timevis af underholdning med familie og venner? Så har vi her lavet en liste til dig over droner, der er super gode til prisen, og som med garanti giver dig den sjov og glæde, du kan forvente af det nye populære stykke teknologi.

Parrot AR.Drone 2.0 Snow Elite

Her får du en drone med et super godt HD kamera, der forbindes til din smartphone eller tablet, og som gør det muligt for dig at følge med og styre din drone med kun din mobil i hånden.

Denne drone er let i vægt og stabil i sin flyvestil. Med et enkelt vip fra din mobil kan du styre retningen for dronen, og du behøves ikke at bekymre dig om, hvornår flyvetidens længde er opnået, for denne drone flyver nemlig selv tilbage, og lander når der skal oplades.

Prisen ligger mellem 1.200 – 2.100 kr.

DJI Phantom 4 Advanced+

På det nuværende dronemarked er denne en fantastisk drone, som er værd at holde øje med. Med et 4K kamera bliver denne drone også brugt af professionelle til diverse optagelser, der kræver knivskarp opløsning samt stabil kameraføring.

Denne drone er let at styre, og har desuden evnerne til at forhindre eventuelle farlige objekter på sin rute. Med denne drone får man en fjernbetjening med indbygget skærm, der gør det muligt at følge med i kursen undervejs.

Prisen ligger mellem 8.000 – 11.000 kr.

Parrot Rolling Spider

Er en drone, der kan flyve, ikke nok til dig, så kan vi anbefale denne drone, der kan lidt af hvert. Parrot Rolling Spider kan nemlig udover at flyve og optage videoer også køre på stort set alle overflader i dit hjem. Med monterbare hjul er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad din drone skal kunne.

Prisen ligger mellem 800 – 1.100 kr.